Mindig izgalmas kihívás, amikor egy hagyományos olasz desszert elkészítésénél modern technológiát is bevethetünk. A megfelelő eszközök biztosítják, hogy az alapanyagok pontosan olyan állagot és ízt kapjanak, amilyet a recept megkíván – mondta Gianni Annoni, a Candy márkanagykövete. Az innovatív konyhai megoldások nemcsak precízebb eredményeket garantálnak, hanem kényelmesebbé és hatékonyabbá is teszik az otthoni főzést.
Olyan intelligens funkciókkal segítik a háztartásokat, mint például az indukciós főzőlap multisider beállítási lehetősége, amely lehetővé teszi a különböző hőmérsékletet igénylő ételek elkészítését, hiszen gyorsan válthatunk az intenzív melegítésről a finomabb, alacsonyabb hőfokon történő főzésre. Ennek köszönhetően otthon is professzionális szintű eredményeket érhetünk el, ráadásul az energiatakarékos megoldások hozzájárulnak a fenntarthatósághoz is.
Filipova Brigitta, a Candy Hoover Hungary Kft. marketing menedzsere elmondta: a technológia akkor a leghasznosabb, ha a mindennapokban észrevétlenül teszi könnyebbé az életünket. Erre törekednek, legyen szó sütésről-főzésről, mosásról vagy épp hűtésről.
Kövesse az Economx.hu-t!
Értesüljön időben a legfontosabb gazdasági és pénzügyi hírekről! Kövessen minket Facebookon, Instagramon vagy iratkozzon fel Google News és YouTube-csatornánkra!
Legolvasottabb

Halálos áldozatok tömkelegére kell számítani Európában a közeli jövőben

Itt az olcsó B kategóriás jogosítvány, de sokan csak féljogsinak tartják

Multicéggé nőtte ki magát egy magyar vállalkozás, az étrendkiegészítő serkentette étvágyát

Most jól figyeljen: lehet, hogy már ön is nyugdíjba mehetne

Egy méltatlanul lesajnált magyar nagyváros lenyűgözte a külföldi utazásszervezőket

Súlyos betegség sújtja a gyerekeket a Dunántúlon, a szülők sincsenek biztonságban

Vérfagyasztó sebet kapott az adatvédelem – a Meta AI-nak már ezt is szabad

Németország hamarosan háborúban állhat Oroszországgal, a történelem dadogni kezdett

Egy sosem látott százmillió forintos lombkoronasétány misztikus történetét meséljük el
