Az Untinform szerint egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze az M0-s autóúton Gyál térségében, a Megyeri-híd felé, a 37-es km-nél. A külső sávot lezárták, a torlódás közel 3 km-es.

Az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, a Komárom csomópont után baleset történt. A 74-es km-nél a belső sáv nem járható, jelentős a torlódás. Szintén az M1-es autópályán, de Hegyeshalom felé, a 158-as km-nél lévő Lajta pihenőhelyet lezárták, így sem oda, sem a kollektorútra nem lehet behajtani.

Az M3-as autópályán,

- a Budapest felé vezető oldalon, Bag közelében az elválasztó sáv növényzetét vágják. A 39-es és a 35-ös km között mozgó terelés mellett a belső sávot lezárják. A helyszín mögött egy km-es a torlódás.

- Kál térségében, a Nagyfüged csomóponttól közel 10 km-es szakaszon felújítják a burkolatot. A 90-es km-től a 101-es km-ig Vásárosnamény felé a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik a forgalmat. A főváros felé a külső és a leállósáv járható. Korábban egy műszaki hibás kamion miatt volt fennakadás. 5 km hosszan szakaszos torlódásra kell számítani.

Az M35-ös autópályán, Berettyóújfalu térségében, az M4-es autópálya felé, a 67-es km-nél a külső sávot helyreállítási munkák miatt zárva tartják.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán a Csanádpalota határátlépő előtt, az erős tranzitforgalom miatt 5 km-es a kilépő kamionsor.

A 11-es főúton, Tahitótfalu belterületén két személyautó ütközött össze. A 32-es km-nél csak a fél útpálya járható.

A 253-as főúton, Mezőkövesd és Andornaktálya között karambol történt. Az 1-es km-nél félpályán halad a forgalom.

A 8-as főúton, Egyházashollós térségében pályaelhagyásos baleset történt. A 154-es km-nél csak a fél útpálya járható.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán a Csanádpalota határátlépő előtt, az erős tranzitforgalom miatt 5 km-es a kilépő kamionsor.

Dolgoznak is több helyen

Jelentős forgalomtereléssel járó munka kezdődött a magyar-szlovák határszakaszon, a Vámosszabadi határátkelőhelyen, a Medve-híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-as főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni!

A héten aszfaltozási munkák kezdődtek a XI. kerületi Repülőtéri út Kőérberki út és a MOL benzinkút közötti szakaszán. A kivitelezés ideje alatt félpályás zárás mellett hétköznap reggel 9 és délután 15 óra között ill. hétvégén reggel 7 és délután 17 óra között csak a közösségi közlekedés (BKK) járatai haladhatnak át az érintett szakaszon, a közúti közlekedés egyéb járművei ebben az időszakban nem tudnak áthajtani. Számukra a Kőérberki út- Egér út- M1/M7 autópálya közös szakasza útvonal használata javasolt.