A BRFK információi szerint hárman sérültek meg a karambolban, az összetört járművek akadályozzák a forgalmat. A 26-os kilométerkőnél csak egy sávon halad a forgalom, a torlódás több mint 3 kilométeres – írja az Útinform.

Baleset történt az M1-es autópályánál is, Hegyeshalom felé kigyulladt egy kamion. A 135-ös kilométernél a forgalom megy sávon halad. A baleset még korábban történt, de a torlódás még mindig több mint 15 kilométeres.

Aki teheti, a 115-ös jelzésű Győr-Szabadhegy csomópontnál tud a 81-es főútra térni, majd onnan Győrön, Győrújfalun, Győrzsámolyon, Dunaszegen és Mecséren keresztül tud visszatérni a pályára a 142-es jelzésű Lébény csomópontnál.

A 10-es főúton az ürömi elágazásnál a 11-es és a 12-es kilométer között gyalogos átkelőhelyet és buszmegállót építenek, itt 40 kilométer per órás sebességkorlátozás van érvényben és útszűkületen kell áthaladni az arra járóknak.

Az M6-os sztrádán Pécs felé, Dunaújváros közelében a 73-as és a 75-ös kilométer között felújítási munkák kezdődtek. Ezért a 75-ös kilométernél az M8-as autópálya csomópontjában nem lehet fel- és lehajtani. Kerülni az M6-os autópályán, a 71-es kilométernél lévő Dunaújváros-centrumnál, és a 83-as kilométernél található Dunaföldvár-észak csomópontnál lehet.

Jönnek az új sebességmérők, reszkethetnek a gyorshajtók

Még augusztusban további 45 sebességmérőt helyeznek ki Budapesten. A sebességmérők kihelyezését a rendőrség egyedül bírálja el. Bővebben--->