A Magyar Posta Zrt. tájékoztatása szerint a sajtóhírekkel ellentétben a XII. kerületi Városmajor utca 35-37. szám alatt található Budai Központi Kézbesítő Posta továbbra is nyitvatart, a lakosság a postai szolgáltatásokat változatlan módon tudja igénybe venni, valamint az érkező levelek, csomagok, nyugdíjak és egyéb ellátások kézbesítésében sincs változás.

Leszögezték, hogy a postának helyt adó ingatlan bérleti szerződése 2024. decemberében jár le, a további elhelyezéséről pedig már folynak a tárgyalások a bérbeadóval, ennek eredményétől függetlenül pedig továbbra is biztosítani fogja a Magyar Posta a szolgáltatási kötelezettségeit.

A Magyar Posta Zrt. azt is megjegyezte, hogy a küldeményke átvételét továbbra is változatlan helyszínen biztosítják, az említett tárgyalások után pedig a címzettekhez legközelebbi postán teszik azt elérhetővé.

Lehúzta a rolót a közkedvelt budai központi posta

Bezárt a Városmajor utca 35-37. szám alatt álló Budai Központi Kézbesítő Posta, hogy megkezdődhessen az irodaépület felújítása és fejlesztése. Az I. és II. kerületiek a Nyugatinál, míg a XII. kerületiek a Móriczon vehetik fel ajánlott leveleiket és csomagjaikat.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább.