Curtis lesz az egyik sztárfellépő a Szent István-napi ünnepi események alatt. Az előadó a Műegyetem rakparton ad ingyenes koncertet a kormány által szervezett rendezvényen. A rapper idén februárban élőben hallgatta meg a Várkert Bazárban Orbán Viktor évértékelőjét, majd együtt szurkolt a miniszterelnökkel a Puskás Ferenc Stadionban.

„Azt gondolom, 2024-ben arról beszélni, hogy magyar embereket küldünk más országba harcolni, már eleve egy lehetetlen felvetés, főleg úgy, hogy semmi közünk ehhez a háborúhoz” – mondta a Borsnak Curtis korábban.

Az újpesti celeb szerint a sorkatonaságtól szükségtelen félni, mert „Orbán Viktor miniszterelnök megvédi az országot és nincs napirenden a sorkötelezettség visszaállítása”.

Augusztus 19-én és 20-án tartják a Road Movie Live-ot a Műegyetem rakparton. A hazai zenei élet sztárjai – köztük Curtis, a Honey Beast, a Bagossy Brothers Company, Zséda, az LGT legendás zenésze, Karácsony James és Vitális Iván, az Ivan & The Parazol frontembere – érkeznek az ország különböző tájairól, hogy koncertjeikkel szórakoztassák a közönséget – írja a Budapest és Környéke.