Baleset történt az M0-s autóúton az M2-es csomópont után a Megyeri híd felé vezető oldalon. A 72-es km-nél csak egy sávon araszolgat a forgalom, ezért már az M2-esről is akadozva lehet lehajtani az M0-ra. A torlódás az M0-s és az M2-es autóúton 3-4 km, írja az Útinform. 

Geodéziai méréseket végeznek az M7-es autópályán a fővárostól a Balaton felé vezető oldalon. „A 30-as Martonvásár kihajtónál, az egy sávra szűkült pályaszakaszon nagy figyelemmel közlekedjenek! Lassítani kell és napközben torlódásra kell felkészülni" – hívják fel a figyelmet. 

Budapest is elesett 

Arról már a Totalcar írt tegnap egy Facebook-posztjában, hogy kevésbé jól időzítettek egy útfelújítást a Szentendrei úton, a Sziget fesztivál által okozott plusszterhelés miatt teljesen beállt délutánra az óbudai rész. 

A szokásos „Karácsony Gergely a hibás" kommentek mellett egyesek arra is emlékeztetnek, hogy több már hazai utat, főutat, sőt, autópályaszakaszokat is felújítanak, míg mások hozzáteszik, nem csak a burkolati munkálatok miatt van ott dugó, hanem minden Sziget idején teljes a káosz.

Mi is könnyen pórul járhatunk

Ha nem figyelünk, könnyen beleszaladhatunk egy felújításba és az ezzel járó kilométeres sorokba. A Magyar Közút Rt. gépei:az év végéig 34,5 ezer tonnányi meleg aszfaltot terítenek le az utakon. Hogy pontosan hol dolgoznak, arról itt írtunk.