Az alsópáhoki négycsillagos Kolping Hotel jól ismert a családbarát szolgáltatásairól, amelyek középpontjában a legkisebbek öröme és kényelme áll. A hotel legújabb kezdeményezése, hogy a gyermekek számára egyedi, Bobó figurával díszített porcelán étkészletet biztosítson az étkezésekhez azonban váratlanul kudarcba fulladt.

Az ötlet már régóta dédelgetett álom volt a gyermekbarát hotel részéről, amelyet gondos tervezés és kiváló minőségű gyártás előzött meg. Németországban találták meg azt a porcelán gyárat, amely biztosította az elképzelt minőséget, és a hotel grafikusai egyedi grafikával tették még különlegesebbé a tányérokat, tálkákat és bögréket – írja a spabook.net.

Lába kelt a Bobó figurás gyermek-étkészletnek

Az első napok izgatottsága azonban hamar csalódásba torkollt. A büféasztalra kihelyezett 50 darab tányér közel fele nyomtalanul eltűnt. Az étkészletek nem törtek el, és nem kerültek vissza a konyhára sem. Egyszerűen eltűntek. A hotel vezetősége nem akar senkit sem gyanúsítani, mégis mély szomorúság övezi a helyzetet.

Nem láttuk jönni, ami ezután következett

– írják közösségi oldalukon.

Szomorú következmény, hogy a tányérok eltűnése miatt ez a kiváló kezdeményezés véget is ért, pedig akár követendő példa is lehetett volna a magyar piacon újszerűségével, kedvességével, bájával és művészi értékével.