A dubaji légitársaság 2024-es tervei között a nagyszabású flottabővítéssel párhuzamosan 5 ezer új légiutas-kísérő felvétele is szerepel. A globális toborzókampány részeként augusztusban Budapesten is nyílt napot tart a légitársaságírja az Airportal.hu.

Az  Emirates közleménye szerint a 25 százalékos kabinszemélyzet létszámnövelésére a  flotta tervezett bővítése miatt van szükség. A vállalat hamarosan megkezdi az A350-esek átvételét, a Boeing 777-9-esek pedig a jövő évtől állnak forgalomba.

A nyílt napon történő részvételhez nincs szükség előzetes regisztrációra, de a pálya iránt érdeklődők már az esemény előtt is kitölthetnek egy jelentkezési adatlapot a vállalat karrieroldalán, ahol a kiválasztási folyamat követelményeiről és a juttatásokról is találhatnak információt. 

A pályázóknak akár a teljes napot a helyszínen kell tölteniük, a kiválasztott jelölteket pedig még az esemény napján értesítik a további tesztek és interjúk időpontjaival kapcsolatban.

A dubaji légitársaság olyan munkatársakat keres, akiknek szenvedélye a vendéglátás és a személyre szabott, kifogástalan kiszolgálás. Az ideális dolgozó nem csak magabiztosan végzi a fedélzeti kiszolgálás különböző típusait, de mélyrehatóan ismeri a biztonsági eljárásokat. A felvételt nyertek ebben a szellemben világszínvonalú képzésben részesülnek a légitársaság hipermodern dubaji oktatóközpontjában.

A pozícióhoz tartozó elvárások a következőek:

  • Folyékony angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt (további nyelvek előnyt jelentenek).
  • Csapatjátékos, nyitott, életvidám személyiség.
  • 160-212 cm testmagasság.
  • Megfelelés az Egyesült Arab Emírségek munkavállalási vízumkövetelményeinek.
  • Betöltött 21. életkor.
  • 1 év tapasztalat vendéglátásban vagy ügyfélszolgálatban.
  • Legalább középiskolai (12. osztályos) végzettség.
  • Nem lehet látható helyen tetoválás, legalábbis ami az Emirates légiutas-kísérő egyenruhából kilátszik.

Kiderült, melyik a világ legeslegjobb légitársasága

A Qatar Airways lett a világ legjobb légitársasága a Skytrax brit marketingcég rangsorában. A több mint 350 légitársaság szolgáltatásainak a minőségét 2023 szeptembere és 2024 májusa között mérték fel.
Bővebben--->