Az orosz Facebook-ként elhíresült VKontyakte, majd a Telegram alapítójaként ismert Pavel Durov magánélete is megbotránkozásra ad okot – írja a Blikk.

Jelenleg ugyanis egy magyar influenszer várja a techguru gyermekét. Bakó Diána és az orosz férfi azonban már különváltak, bár  Durov anyagilag még mindig támogatja volt barátnőjét. 

Augusztus 24-i letartóztatásakor azonban a milliárdos már vélhetően egy orosz hölgy, Julija Vavilova társaságában töltötte az időt, aki a magyar hölgy egyik barátnője. 

A Szeretlek Magyarország szerint Durovnak nem ez lesz az első gyermeke, hiszen évek óta spermadonor, így vélhetően legalább 100 gyermek biológiai apja lehet világszerte.

A megkérdőjelezhető életvitel mellett azonban a  Forbes szerint Durov igenis sikeres, hiszen 2024 augusztusában a világ 121. leggazdagabb embere volt, nettó 15,5 milliárd dolláros vagyonával.

A Telegram alapítója szerint letartóztatásával tévúton jár Franciaország

Pavel Durov, az internetes alkalmazás alapítója ellen Franciaországban vádat emeltek azzal, hogy az üzenetküldő alkalmazást nem megfelelően moderálják, és a hatóságok szerint nem működött együtt a bűnüldöző szervekkel a kábítószer-kereskedelem, a gyermekekkel kapcsolatos szexuális tartalmak és a csalás ügyében. Abszurd azt állítani, hogy egy platform vagy annak tulajdonosa felelős az adott platformmal való visszaélésekért - közölte első reagálásában a Telegram.
Bővebben--->