Magyar Péter vasárnap a közösségi oldalán bejelentette:

a héten Kulja András EP-képviselővel, egykori sebészszakorvos-jelölttel kórházakba mennek majd, hogy digitális hőmérőkkel mérjék a hőmérsékletet kórtermekben, műtőkben.

A kórházak listáját és a látogatási időpontokat nem árulta el, hogy „ne tudjanak felkészülni rájuk”.

Magyar Péter arra biztatta a követőit, a betegeket, orvosokat, ápolókat, mérjék meg ők is a hőmérsékletet az egészségügyi intézményekben, és küldjék el a Tiszának. Elmondása szerint ezzel valós képet szeretne kapni az egészségügyben uralkodó állapotokról - írjaa hvg.hu.

Közölte: elindul a Ludas Matyi Alap. Ez a kezdeményezés arról szól majd, hogy a Tisza megszavaztatja szimpatizánsait, mely civil szervezetet támogassák egy-egy hónapban a párt EP-képviselői által felajánlott 4,6 millió forinttal.

A Tisza vezetője beszélt arról is, augusztus 20-i rendezvényt szerveznek a Margit-szigeten. Reggeli futással, pódiumbeszélgetésekkel, zenével, hajókirándulással, limonádéval várják az érdeklődőket reggel 10-től este 8-ig, majd ki-ki közösen vagy egyénileg megnézheti a tűzijátékot. Magyar úgy fogalmazott,

meghallotta a tűzijátékkal kapcsolatos kritikákat, és szerinte sincs szükség rá ilyen gazdasági helyzetben, de ha már úgysem lehet lemondani, akkor inkább nézze meg mindenki, akit érdekel.

A Tisza Magyar Infó című videósorozatában a pártelnök beszélt még az inflációról, Paks adóbevételének elvonásáról, a postabezárásokról, az amerikai elnökválasztásról, budapesti helyezkedésről és a Szentkirályi Alexandrával folytatott csörtéjéről is.