A küldeményt társaság közleménye szerint mintegy 7,6 millió címre küldik el, december 6-ig bezárólag pedig mindenkinek meg kell, hogy érkezzen a postaládájába.

Megjegyzik, hogy amennyiben valaki nem kap kérdőívet, annak több oka is lehet: elképzelhető, hogy letiltotta a címadatait valamilyen adatbázisból, vagy egyszerűen csak más címen tartózkodik, mint ami a hivatalos személyi adat- és lakcímkártyanyilvántartóban szerepel.

A Magyar Posta az érintettektől azt kéri, érdeklődjenek az ingyenesen hívható 1818-as kormányzati ügyfélvonalon.

A Nemzeti Konzultációban szereplő kérdésre adott válaszleveleket 2024. december 20-ig lehet díjmentesen visszaküldeni – áll a közleményben.

Felpörgetné a gazdaságot a kormány csodafegyvere, teljesen új világ kezdődhet

A kormány által bejelentett Új Gazdaságpolitikai Akcióterv a jövedelmek, a lakhatás és a vállalkozások területén keresztül próbálja meg elérni a kabinet által meghatározott gazdasági célokat. A lapunknak nyilatkozó elemzők szerint a költségvetés és az infláció kapcsán nem várható jelentős negatív hatása az intézkedéseknek, miközben a belső fogyasztás növekedése ellensúlyozhatja a gyengélkedő külső konjunktúrának való kitettségünket.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább.