Az Office Week Az Év Irodája verseny többnapos fesztiválja, ahol a legújabb irodamegoldások és munkahelyi trendek kerülnek előtérbe. Hogyan érezzük jól magunkat az irodában?

  • Milyen menő munkakörnyezetekkel találkozhatunk Magyarországon?
  • Fenntarthatósági kirándulás egy "zöld" irodaházban?
  • Milyen színekkel és bútor megoldásokkal dobhatjuk fel a tereket, hogy a munkatársak haza se akarjanak menni?

És még sorolhatnánk azokat az eseményeket, workshopokat, amelyek igazi élménytúrát kínálnak a résztvevőknek. Izgalmas programokban vehetnek részt a jelentkezők. Így a CPI myHive Átrium Park és Arena Corner irodaházaiban megismerkedhetnek az emberközpontú munkakörnyezettel, megtudhatják, hogy a dolgozói jóllétre fókuszáló közösségi és irodaterek milyen hatással lehetnek a munkavállalók elkötelezettségére.

A Blue Cube irodaházban kulisszatitkok nyomába eredünk: a Streamnet és az Albemarle irodáiban testközelből megtapasztalhatjuk a legújabb technológiai eszközöket és innovatív megoldásokat.

A Cityplant vadonatúj bemutatótermében bepillantást nyerhetünk a modern irodaterek trendjeibe, hogyan lehet nagyobb szerepet adni a közösségi tereknek, növényszigeteknek és zöldfalaknak. A NowyStyl rendezvényén a színek alkalmazásaira és mindennapi szerepére, illetve a legújabb színminta kollekciókra fókuszálunk.

A Kinnarps bemutatótermében pedig a jelenkor alapvető kérdéseit boncolgatva arra keressük a választ, hogyan járulhatunk hozzá a “zöldebb” mindennapokhoz a döntéseinkkel, munkánkkal, sőt, még akár az öltözködésünkkel is, mit tehetünk egyénileg és közösségi szinten a fenntartható jövőért.

A Graphisoft Park több rendezvénynek is otthont ad. A HuGBC szervezésében a résztvevők megismerhetik az irodapark koncepcióját, történetét és területfejlesztési terveit, majd szakmai vezetéssel bejárhatják a területet. Ugyanitt a megújult Haworth bemutatóteremben lehetőségünk van egy munkanap eltöltésére, az iroda megtekintésére, illetve az irodabútorok kipróbálására, amelyek a dolgozói jóllét igényeire fókuszálnak. Szintén a bemutatóteremben a Design Studio workshopján kipróbálhatjuk magunkat egy rövid projektfeladatban, vagyis hogyan tervezzünk vonzó irodatereket és válasszunk ki megfelelő dizájntermékeket és bútorokat. 

Számos helyszínen olyan ingatlanpiaci vállalatok mutatkoznak be, amelyek a bérlő cégek számára kínálnak világszínvonalú irodamegoldásokat a professzionális tervezéstől kezdve a bútorok, színek, növények világán át egészen a digitális alkalmazásokig. Szakmai előadások, kiállítások és színes irodai programok várják az érdeklődőket.

Szeretnél elsőként értesülni az Office Week programjairól? Regisztrálj elő az eseményre!