A szövetség célja, hogy a tagfürdői bevonásával olyan közös programokat szervezzen, amelyek hozzájárulnak az itthoni fürdők és ezek sokszínűségének minél szélesebb körben való megismertetéséhez – írják közleményükben.

Idén nyáron három akciót is indítottak, amelyekhez ezúttal is sok fürdő csatlakozott. Idén indították el először a meghosszabbított tanévre tekintettel a tanév utolsó hetében a "Suli a strandon" nevű programot, ahol különböző tantárgyak keretében a mindennapi tananyagon kívül, ám mégis ahhoz és a fürdőkhöz kötődő, játék, kreatív feladatok kellett a diákoknak megoldaniuk.

Tavaly nyáron szervezték meg először az országos vízipisztolycsatát, amely idén egy rekordkísérlet előtt is áll, amelynek célértéke az országban egy időben legtöbben vízipisztolycsatát játszó fürdőzők száma.

Az eseményt július 5-én szombaton rendezik meg.

A mostanra hagyománnyá vált, immár 15 év közkedvelt Strandok Éjszakája programot pedig július 27-én szombaton tartják meg idén – írja a közlemény.

Új strand nyílt Budapesten, 2200 forintba kerül a felnőtt belépőjegy

A pestiek újabb szabadtéri fürdőhelyen frissülhetnek fel a nyári hőségben. Június 25-én megnyitotta medencéit az Újlak utcai strand.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább→