Akár 200 darab egykilós befektetési célú aranyrudat is vásárolhat nyereményéből az, aki ezen a hétvégén jól tippeli meg az Ötöslottó nyerőszámait, egy kilós ezüstömbből pedig 12 és félezret. 

Az Ötöslottón 217 napja nincs telitalálat, ez az oka annak, hogy mostanra 6,222 milliárd forintra hízott a főnyeremény összege.

Ekkora összegből teljesen új életet is kezdhetne nyertes, ez azonban nem jellemző, legalábbis a nagynyertesekkel készített felmérés szerint a legtöbben folytatnák megszokott életvitelüket.

Nemcsak az Ötös, hanem a Hatoslottó is milliárdossá teheti azt, aki jól tippel ezen a hétvégén. A számsorsjátékok örök második szereplőjénél augusztus közepe óta nincs telitalálat, azaz halmozódik a nyeremény, amelynek köszönhetően ezen a hétvégén már 1,14 milliárd forintért ikszelhetnek a szerencsevadászok – áll a Szerencsejáték Zrt. közleményében. 

Mostanában a páros számok mennek nagyot 

További érdekesség, hogy Fortuna istennő mostanában inkább a páros számoknak kedvez. A Hatoslottó történetében már 19 alkalommal fordult elő, hogy a kihúzott számok mindegyike páros szám volt. Legutóbb a múlt héten történt ilyen, amikor a 6-os, a 8-as, a 16-os, a 26-os, a 32-es, és a 36-os számok kerültek ki a sorsológömbből.

A hagyományos számsorsjátékok közül csak az Ötös-és a Hatoslottó kínál milliárdos főnyereményt. A játék 57 éves története során eddig 47 darab milliárd fölötti nyeremény talált gazdára, és egy alkalommal már 6 milliárd forintnál nagyobb összeget is megnyertek. Idén eddig 2 db milliárdos nyeremény született, egy az Ötöslottón, egy pedig a Hatoslottón.