Ráadásul tovább emelkedett a Zöld csillagos vendéglátóhelyek száma is.
Szerző(k): EconomxAkár két napba is telhet, míg elkészül a világ legdrágább levese.
Szerző(k): Zádori BenceÖt égitest ritka együttállása látható csütörtöktől szombatig: elsőként a Vénusz, majd a Merkúr jelenik meg, föléjük magaslik a Mars, a holdsarló és a Regulus is.
Szerző(k): Varga CsengeFelújították a csopaki Víg Molnár Csárda vízimalom-kerekét, így a turisták újra működőképes állapotban láthatják a helytörténeti mementót.
Szerző(k): Fogarasi KittiJól sejti, aki az együgyű találós kérdésre rávágja, hogy ez bizony a fényszennyezés. Cikkünkből kiderül, mi a gond azzal, ha a városok fölött világosabb az égbolt a kelleténél. Spoiler: a közbiztonság például nem javul az agyonvilágított területeken.
Szerző(k): Sánta AndrásA Pasztell és a kulinária hívei szomorkodhatnak.
Szerző(k): Varga CsengeIndul az Országos Étterem Hét, a rendezvény már több mint tíz éve várja az érdeklődőket. Idén több mint 150 top étterem csatlakozott, köztük Michelin ajánlásúak is.
Szerző(k): EconomxKét balatoni étterem mellett egy debrecenit és egy kiskunhalasit is megleptek a gasztronómia titkosügynökei. Volt ahol még az áram is elment ijedtében.
Szerző(k): Hegedűs SzabolcsNagy különbségek vannak a Michelin-csillaggal rendelkező magyarországi éttermek áraiban, a legtöbb esetben hat számjegyű összeggel kell számolnia annak, akik szeretné megkóstolni a kínálatukat.
Szerző(k): Komócsin Sándor