Ráadásul tovább emelkedett a Zöld csillagos vendéglátóhelyek száma is.
Szerző(k): EconomxA Balatonon ebben az időszakban kezdődnek a szüreti mulatságok, amelyek sok ezer vendéget vonzzanak évről évre. A hagyományos boros rendezvények mellett, ma már a sörfesztiválok is teret követeltek maguknak, igazodva a fogyasztói szokásokhoz.
Szerző(k): Horváth TiborAkár két napba is telhet, míg elkészül a világ legdrágább levese.
Szerző(k): Zádori BenceKorunk embere minden további nélkül leéli az életét úgy, hogy magyaros ételeket, gyorséttermi tápokat, hamburgert, pizzát eszik, külföldön esetleg megkóstolja a helyi különlegességeket. De még a vegánoknak sem mindennapos betevője a levendula, a rózsa vagy éppenséggel a szegfű. Pedig a virágfogyasztás végigkísérte az emberiség életét, manapság mégis furcsa huncutságnak tűnik.
Szerző(k): Sánta AndrásNem lehet a Balatont egy tengerparti nyaralással összehasonlítani, és nem is szabad – közölte Laposa Bence a Napi.hu legújabb podcastjában. A Balatoni Kör elnöke hangsúlyozta, hogy a minőségi szolgáltatásnak a világ bármelyik pontján ára van. Laposa szerint a média feleslegesen túlharsogja a "lángos-kérdést", amivel egyébként rossz színben tüntetik fel a Balatont, holott Budapesthez képest ott semmivel sem drágábbak az azonos minőséget nyújtó szállodák és vendéglátóhelyek.
Szerző(k): Gáll CsongorA külföldi turisták a korábbiaknál nagyobb arányban jelennek meg vidéken és nem csak a Balatonon, hanem Gyulán, Győr-Pannonhalma és Pécs-Villány turisztikai térségében is.
Szerző(k): Horváth TiborA magyarok egyik kedvenc vasárnapi étele évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend és mára már a hétköznapokban is kiemelt szerepet kap – egyszerűen nem tud kimenni a divatból. Rangsorolták azokat az éttermeket, ahol a legjobb rántott húst lehet fogyasztani hazánkban.
Szerző(k): Varga CsengeMintegy 550 millió forintot fordíthat növekedésére a Greenstic Europe Kft. az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures befektetésének köszönhetően. A környezetbarát eszközök piaca az elmúlt években dinamikusan növekszik.
Szerző(k): Horváth TiborVirágzik a vidéki vendéglátás: mindegy merre indulunk az országban, díjnyertes vendéglátóhelyekben biztosan nem lesz hiány.
Szerző(k): Varga Csenge