gasztronómia

06.
22.
17:39
Bedobta a törölközőt Budapest egyik legmenőbb cukrászdája

Bedobta a törölközőt Budapest egyik legmenőbb cukrászdája

A nyár végéig tud nyitva lenni az Édesem cukrászda, utána lehúzza a rolót. A tortaműhelyet az alapanyagok árainak száguldása kényszerítette térdre.

Szerző(k): Molnár Csaba
05.
06.
17:29
Hamburgerező tesz próbát a magyar NFT piacon

Hamburgerező tesz próbát a magyar NFT piacon

Újszerű promócióval áll elő a Bamba Marha hamburgerező, ami egy NFT-t sorsol ki a vevői között. Aki megnyeri, élete végéig számíthat ingyen hamburgerre, vagy ha úgy tetszik, tovább is adhat a jelenleg meghatározhatatlan értékű vitruális alkotáson.

Szerző(k): Rácz Gergő
05.
03.
13:22
Sok a baj a vendéglátásban: se vendég, se szakember, se pénzügyi tudás

Sok a baj a vendéglátásban: se vendég, se szakember, se pénzügyi tudás

A munkavállalói hivatástudat kialakítása, a gyorsabb alkalmazkodási képesség a koronavírus által okozott változásokhoz és a vezetők pénzügyi tudásának fejlesztése tartozik a gasztronómiai szektor legsürgetőbb feladatai közé.

Szerző(k): Molnár Csaba
04.
12.
17:09
Újabb budapesti sztárvendéglő húzta le a rolót

Újabb budapesti sztárvendéglő húzta le a rolót

Ezúttal a Vendéglő a KisBíróhoz közölte, hogy vége a működésnek, bezárnak. A Facebookon jelentették be a búcsút.

Szerző(k): Molnár Csaba
04.
12.
16:35
A magyar vidéket célozza meg a Michelin, keresik a legjobb éttermeket

A magyar vidéket célozza meg a Michelin, keresik a legjobb éttermeket

A Michelin bejelentette, hogy az idei évtől nemcsak Budapesten, hanem egész Magyarországon keresi a legjobb éttermeket. Az országos Michelin Kalauz megjelenése az év második felére várható, és összegyűjti, illetve különböző kategóriák szerint díjazza a legjobb hazai vendéglátóhelyeket.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
04.
12.
07:19
Hamarosan indul a balatoni szezon: ilyen árakra lehet számítani

Hamarosan indul a balatoni szezon: ilyen árakra lehet számítani

Már a nyitásra készülnek a balatoni büfések, elkezdték a karbantartásokat, de az alapanyagok beszerzése is folyamatban van.

Szerző(k): Tér Diána
03.
24.
20:31
Második lett a magyar csapat a Bocuse d'Or európai döntőjén

Második lett a magyar csapat a Bocuse d'Or európai döntőjén

Kiemelkedő eredménnyel zárta a március 23-24-én zajló rangos szakácsversenyt a magyar csapat. Második helyezésük azt is jelenti, hogy ők képviselik hazánkat a Bocuse d’Or 2023-as lyoni világdöntőjén. A verseny első díját Dánia vihette haza.

Szerző(k): Szepesi Anita
01.
18.
06:20
Milliárdos turizmusfejlesztés Szabolcsban

Milliárdos turizmusfejlesztés Szabolcsban

A nyíradonyi látogatóközpont komplex turisztikai fejlesztését a nyíregyházi K-TRANS 21 Kft. végezheti, nettó 5 milliárd 411 millió forintért.

Szerző(k): Németh Géza
01.
13.
21:31
Angyalbögyörőt kínálnak a magyar pavilonban a dubaji világkiállításon

Angyalbögyörőt kínálnak a magyar pavilonban a dubaji világkiállításon

A Dubaji Világkiállításon a magyar megjelenés részeként kiemelt szerepet kap Magyarország gasztronómiai kínálatának bemutatása is, a magyar pavilon éttermének egyik legújabb fogása ötvözi az arab világ különleges ízeit a magyar hagyományokkal - tudatta a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) az MTI-vel csütörtökön.

Szerző(k): Domokos Erika
01.
02.
16:53
Újabb nagynevű étterem zár be Budapesten

Újabb nagynevű étterem zár be Budapesten

A Csalogány26 a Facebookon jelezte, hogy ennyi volt.

Szerző(k): Rácz Gergő

Athene AI – Gen AI vállalatoknak (x)

Az AI megoldások hétköznapjaink részévé váltak. Céges környezetben követelmény a biztonságos használat és adatkezelés.