gasztronómia

06.
29.
08:36
Véget ért a „zimmer feris” időszak

Véget ért a „zimmer feris” időszak

Egyre világosabban körvonalazódik egy egyedi balatoni gasztronómiai kultúra, a korábbi, „zimmer feris” időszak lezárult. A Balaton Gasztrokalauz bemutató eseményen Lévai Anikó arról beszélt, hogy a válogatásban nemcsak éttermek, hanem kiváló helyi termelők is helyet kaptak.

Szerző(k): Economx
06.
19.
10:00
Wáberer György azt szeretné, ha Tokajban jönne létre a magyar Bordeaux

Wáberer György azt szeretné, ha Tokajban jönne létre a magyar Bordeaux

Wáberer György Facebook-videója, amelyben alkoholmentes kihívást hirdetett, mélyen megosztotta a magyar borászvilágot. A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa „botrányosnak” nevezte kiállását, Wáberer szerint viszont félreértés történt.

Szerző(k): L. K.
06.
15.
13:48
Lassan elfelejtenek minket: a magyar vendéglátóhelyekről kidobták a gulyást meg a pörköltet

Lassan elfelejtenek minket: a magyar vendéglátóhelyekről kidobták a gulyást meg a pörköltet

Június végén jelenik meg a hazai gasztronómia legrégebbi és egyik legfontosabb szakmai kiadványa, a Dining Guide Top 100 Étterem Kalauz, amely évről évre iránytűként szolgál a minőségi vendéglátás iránt érdeklődők számára.

Szerző(k): Farkas Tibor
06.
11.
13:55
A Balaton-bubusok  imádni fogják az új vízi Mekit

A Balaton-bubusok imádni fogják az új vízi Mekit

Vízparti pop-up éttermet nyitott a McDonald's Siófokon.

Szerző(k): Economx
06.
01.
08:21
Új célcsoport jelent kihívást a Balatonnál, nem győzik őket kiszolgálni

Új célcsoport jelent kihívást a Balatonnál, nem győzik őket kiszolgálni

Vannak, akik még véletlenül sem szeretnek akkor nyaralni, amikor zeneszótól, rendezvényektől, koncertektől hangos a kiválasztott település. Nem menekülnek a tömegtől, de inkább napoznak, fürdenek, bor- és ételkóstolókra járnak.

Szerző(k): L. K.
05.
14.
17:05
Gasztróvonalon terjeszkedik a Mol

Gasztróvonalon terjeszkedik a Mol

Óriási ütemben terjeszkedik fennállásának 10. évfordulóján a Mol Fresh Corner. A töltőállomási környezetből kilépve, tíz országban nyitnak tömegközlekedési csomópontoknál, reptereken, irodaházakban és egyetemeken önálló gasztronómiai, kiskereskedelmi egységeket.

Szerző(k): Vígh Gábor
03.
02.
14:46
Már melegítenek a cukrászok, indul a szezon a Balatonnál

Már melegítenek a cukrászok, indul a szezon a Balatonnál

Március elsejével bedurrantottak a cukrászdák is. A Balaton partján gyakorlatilag már mindenhol lehet fagyizni és tesztelni, hogy vajon melyik lesz az idei év legjobb fagyija.

Szerző(k): Economx
02.
07.
21:58
Őrület: már a konyhában sincsenek biztonságban az adataink

Őrület: már a konyhában sincsenek biztonságban az adataink

Hiába kell érte súlyos százezreket kiadni, egy hiper-szuper konyhai gép révén tömeges adatlopásra került sor, a hekkertámadás pedig milliók életét keserítheti meg.

Szerző(k): Sándor Zoltán
01.
13.
21:01
16 ezer forint lesz a medveburger, de jobb, ha siet

16 ezer forint lesz a medveburger, de jobb, ha siet

Az egyedülálló fogást bevezető étterem szerint ez egy olyan gasztronómiai célponttá válhat, amely népszerűvé teheti Romániát.

Szerző(k): Zádori Bence