hitelintézet

11.
13.
09:50
Perek sora jöhet a Malévnál

Perek sora jöhet a Malévnál

Az új kategóriaként létrehozott, stratégiailag kiemelt jelentőségű vállalatként hétfőn kellett volna befejeződnie a Malév Zrt. felszámolásának, de egyelőre nem látszik a folyamat vége - derül ki a Népszabadság cikkéből.

Szerző(k): NAPI
10.
15.
21:36
A felszámolás allatt se állítanák le Gyulai Húskombinátot

A felszámolás allatt se állítanák le Gyulai Húskombinátot

Nem tervezi a húskombinát teljes leállítását a felszámolásban sem a vagyonfelügyelő Hitelintézeti Felszámoló Nonprofit Kft.

Szerző(k): NAPI, MTI-Eco
02.
02.
17:15
Malév: van, akinek perelnie kell a repülőjegyért

Malév: van, akinek perelnie kell a repülőjegyért

Ma elkezdett dolgozni a Malév vagyonfelügyelője, péntekre készül el a cég likviditási terve, és bár az utasok jegyek biztosított, lehetnek olyanok, akiknek perelniük kell.

Szerző(k): Diószegi József
10.
18.
15:05
Hiteladósok: fenyegető szinten a késedelmesen fizetők száma

Hiteladósok: fenyegető szinten a késedelmesen fizetők száma

Tovább emelkedett a Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR) a hitelek késedelmes fizetése miatt nyilvántartott magánszemélyek és a mulasztások száma is idén a harmadik negyedévben, de a bővülés lassult az előző negyedévihez képest - derül ki a KHR-t működtető BISZ Zrt. honlapján közzétett adatokból.

Szerző(k): NAPI
10.
12.
17:51

A Dresdner megkapta a működési engedélyt is

Mindössze két héttel azután, hogy a felügyelet megadta a bankalapítási engedélyt a Dresdner Bank AG-nek, rákerült a pecsét a 2 milliárd forint jegyzett tőkéjű leánybank, a Dresdner Bank (Hungária) Rt. (DBH) működési engedélyére is.

Szerző(k): NAPI
10.
04.
06:59

Tizenötmilliárdos portfólióval startol az OTP Jelzálogbank

A tervek szerint decemberben startolhat az OTP Jelzálogbank Rt., amelynek már induláskor mintegy 15 milliárd forintos hitelportfóliója lesz - mondta el lapunknak Oszlányi Zsolt, az OTP Bank ügyvezetője, a jelzálogbank elnök-vezérigazgatói posztjának várományosa. Az új cég kezdetben csak lakáshiteleket nyújt, kínálatát azonban hamarosan bővíti. Elképzelhető, hogy a Postabank is belép e piacra, hiszen a kiürített Polgári Kereskedelmi Bank jelzálogbankká alakítását fontolgatja. Cikkünk a mai NAPI Gazdaságban.

Szerző(k): NAPI
09.
01.
06:59

Nyilvános jelzálogleveleket bocsát ki az FHB

Az FHB Földhitel- és Jelzálogbank Rt. a jövő héten minimum 100 millió, maximum 3 milliárd forint össznévértékben jelzálogleveleket bocsát ki nyilvánosan. A nyolcéves futamidejű papírok változó kamatozásúak, az induló kamat évi 11,1 százalék. Részletek a mai NAPI Gazdaságban.

Szerző(k): NAPI
08.
28.
14:51

A HVB Jelzálogbank Rt. új jelzáloglevelet bocsátott ki

A HVB Jelzálogbank Rt. augusztus 15-én sikeres zártkörű jelzáloglevél-kibocsátást hajtott végre, a felajánlott 1-1,5 milliárd forintos össznévértékű pakett maximális mennyiségét sikerült értékesíteni. Az ötéves futamidejű, egyenként 10 millió forint névértékű értékpapírok változó kamatozásúak.

Szerző(k): Barna Zsuzsa

Céges ajándékdobozok segítenek a halmozottan hátrányos helyzetűeknek (x)

Többszázezer ajándékdobozának révén az egyik legismertebb társadalmi vállalkozássá nőtte ki magát itthon a Fuit of Care