Rengeteg kiskereskedelmi üzletben árulják a nemespenészes szalámivéget.
Szerző(k): Sánta AndrásTavaly novemberben az uniós országok közül Olaszország tiltotta be elsőként a szintetikus húsok gyártását és forgalmazását, Nagy István agrárminiszter pedig ezt követendő példának tekinti.
Szerző(k): Zádori BenceFriss adatokat közölt az ENSZ élelmezésügyi szervezete.
Szerző(k): EconomxFolyamatos kiskereskedelmi forgalomcsökkenésről számol be az elmúlt időszakban a KSH, így megpróbáltuk kideríteni, összhangban van-e ezzel az, amit a kereskedelmi láncok tapasztalnak. A lapunknak nyilatkozó üzletek szerint a saját márkás termékek felé fordultak a magyarok, és még a tehetősebb vásárlókat is érzékenyen érintette az élelmiszer-infláció.
Szerző(k): Kreivich OrsolyaTöbb tényező segítette az olcsóbbodást.
Szerző(k): EconomxAz év utolsó napjára készülve talán többen megfizetik majd a magasabb minőséget.
Szerző(k): EconomxPrimer aromás aminok kioldódása miatt 34 centiméteres Alpina húsforgató lapátot hívott vissza a Nébih.
Szerző(k): EconomxA kétezres években évente hét kilogrammnál is több pulykahús került a magyar emberek tányérjára, mára ez az érték megfeleződött. A Magyar Pulykaszövetség megoldási javaslatokat fogalmazott meg a hazai pulykahús fogyasztás népszerűsítésére.
Szerző(k): EconomxElképzelhető, hogy amint útjára indult, máris hamvába holt a műhús műfajának divatja? Legalábbis egy növényi alapú szalonnákat és kolbászokat gyártó brit cég úgy véli, hogy a vegán ételek is épp a „kézműves sörök” sorsára jutnak.
Szerző(k): Economx