kivezetés

10.
08.
06:59

Távozik a tőzsdéről a Milton Apartman is

A novemberi rendkívüli közgyűlés napirendjén szerepel a Milton Apartman Rt. részvényeinek kivezetése a BÉT-ről. Az ajánlati árfolyam legalább 135 forint lesz. Idén ezzel várhatóan héttel csökken a tőzsdei szereplők száma. Cikkünk a mai NAPI Gazdaságban.

Szerző(k): NAPI
10.
02.
07:15

Ajánlatdömpingre készülhet fel a PSZÁF

A Skáláról ma dönt a GVH, az IBUSZ kivezetéséről pénteken született meg a közgyűlési döntés és 548 forintos ajánlat várható. A Graboplast-ajánlatról a Wallis már egy hete alkudozik a felügyelettel, a Pickre pedig ma jelent meg az Arago ajánlata. További, legalább fél tucat cég esetében elméletileg elképzelhető, hogy a fő tulajdonos vagy valamelyik új befektető nyilvános ajánlatot fontolgat. Csak az a kérdés, mi marad akkor jövőre a tőzsdéből. Részletek a mai NAPI Gazdaságban.

Szerző(k): NAPI
04.
03.
07:00

Az Aranypókért legalább 7490 forintot fizetnek

Az Aranypók Rt. áprilisi közgyűlésén a szokásos napirendi pontokon kívül a részvényesek az értékpapírok tőzsdei kivezetéséről is döntenek majd. A kivezetés aligha kétséges, hiszen a részvények jó része a döntéssel egyetértő munkavállalók kezében összpontosul. Lapunk számítása szerint a társaság által a részvényekért fizetendő minimális árfolyam 7490 forint. Részletek a mai NAPI Gazdaságban.

Szerző(k): NAPI
03.
06.
06:59

A Kékkúti kivonul a tőzsdéről

A Kékkúti Ásványvíz Rt. részvényesei a társaság áprilisi közgyűlésén döntenek majd a cég részvényeinek tőzsdei kivezetéséről s a társaság zárttá alakításáról. A zárttá alakulás akadálya lehet, hogy a társaság nem ismeri a mintegy ötezer darab közkézen lévő részvény tulajdonosainak kilétét. Részletek a mai NAPI Gazdaságban.

Szerző(k): NAPI

Céges ajándékdobozok segítenek a halmozottan hátrányos helyzetűeknek (x)

Többszázezer ajándékdobozának révén az egyik legismertebb társadalmi vállalkozássá nőtte ki magát itthon a Fuit of Care