laptop

12.
07.
18:48
A Delta Systems 6,5 milliárdos közbeszerzést nyert el

A Delta Systems 6,5 milliárdos közbeszerzést nyert el

A Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a Delta Systems Kft. vezette konzorcium több részajánlatot is megnyert a Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség közbeszerzésén, összesen több mint 6,5 milliárd forint értékben - közölte a Delta Technologies kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Szerző(k): Domokos Erika
10.
12.
19:25
Látszik a PC-eladásokon, hogy az emberek visszatértek a munkahelyeikre és az iskolába

Látszik a PC-eladásokon, hogy az emberek visszatértek a munkahelyeikre és az iskolába

Mindössze 1 százalékkal nőtt a személyi számítógépek (PC) értékesítése a világpiacon a harmadik negyedévben éves összehasonlításban, jelentősen lassult az ütem az év első feléhez képest, aminek alapvetően az az oka, hogy a koronavírus-járvány visszaszorításával és az élet normalizálódásával párhuzamosan a fogyasztók és az oktatás kereslete más eszközök felé fordult - közölte az amerikai Gartner piackutató cég.

Szerző(k): Szász Péter
09.
11.
09:05

Munkahelyteremtésért kapott díjat a Lenovo

Az „Év legtöbb munkahelyet teremtő vállalat” kategóriájában vehetett át díjat a Lenovo a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és a Külgazdasági és Külügyminisztérium által szervezett Év befektetője eseményen. A technológiai vállalat első közvetlen európai gyártóüzemeként épült 30 ezer négyzetméteres üllői gyártócsarnok tavasszal kezdte meg a termelést és célja, hogy év végére 1000 fős dolgozói létszámot érjen el.

Szerző(k): Szász Péter
07.
28.
07:06
Kiderült, mennyiért vesznek számítógépeket a magyarok

Kiderült, mennyiért vesznek számítógépeket a magyarok

Miután szakértők szerint akár egy évig is elhúzódhat a globális chiphiány, ami az autógyártás mellett súlyosan érinti az olyan elektronikai cikkek előállítását, mint a laptopok és asztali számítógépek, a számítástechnikai piacokon továbbra is magasabb árakkal kell számolni. A Napi.hu megbízásából a Pulzus Kutató által készített friss közvélemény-kutatásból kiderült, hogy a magyarok 61 százaléka legfeljebb 200 ezer forintért vásárolna új készüléket.

Szerző(k): Nagy Martin

Céges ajándékdobozok segítenek a halmozottan hátrányos helyzetűeknek (x)

Többszázezer ajándékdobozának révén az egyik legismertebb társadalmi vállalkozássá nőtte ki magát itthon a Fuit of Care