Nem a drága hozzávalótól lesz jó egy étterem, annál a szakács személyisége is fontosabb – véli Michael L. Ellis, a Michelin Guide-ok igazgatója.
Szerző(k): Dzindzisz SztefanA budapesti Onyx és a Costes étterem megőrizte csillagát - ez derül ki a ma megjelent Michelin Main Cities of Europe című kiadványából, amelynek egyik újdonsága, hogy Lengyelországba most került első ízben Michelin-csillag.
Szerző(k): NAPITöbb jelentős francia cég tervez magyarországi befektetéseket, elsősorban az élelmiszeriparban és az autóalkatrész-gyártás területén − hangzott el a Francia jelenlét Magyarországon című kötet bemutatóján.
Szerző(k): Szakonyi PéterMiközben a miniszterelnöki megbízott a kormány ipari termelőberuházások iránti elkötelezettségéről beszélt, a Michelin ügyvezetője nem akart ünneprontó lenni a nyíregyházi gumiabroncsgyártó üzem fél évszázados évfordulóján.
Szerző(k): Ádám ViktorRebecca Burr, a Michelin Main Cities of Europe 2012 főszerkesztője. Maga is inspektor, arcát a sajtó nem láthatja, de telefonon szívesen adott interjút a Napi Gazdaságnak. Szerinte sokat fejlődött a magyar vendéglátás, és véleménye szerint fontosabb, hogy a már csillagos éttermek megtartsák a minősítésüket, mint hogy évről évre növekedjen a csillagok száma.
Szerző(k): Lajkó ÉvaMa jelent meg a Michelin Main Cities Europe 2012 című kiadványa, amelyből kiderül, melyik étterem kapott csillagos és egyéb ajánlást.
Szerző(k):A francia gumiabroncs-gyártó eladja dél-koreai szektortársában meglévő, tíz százalékos pakettjét.
Szerző(k): NAPI