A divatmárkák által megszállt pop-up luxusstrandokon fejenként több mint 500 ezer forintos napi költéssel kell kalkulálni.
Szerző(k): T. E.Odakint is alig viseljük a 36-38 fokos fullasztó hőséget, de gondoljunk csak bele, milyen lehet ilyenkor egy étterem konyháján dolgozni, ahol akár 50 fok is lehet! Az tényleg maga a pokol.
Szerző(k): G. É.A pandémia után másképp működik az ingatlanpiac, még az üzlethelyiségeket illetően is.
Szerző(k): K. O.A Magyar Vendéglátók Ipartestülete szerint a hazai vendéglátás munkaerőhiány gondjai miatt óriási szükség van a külföldről, és nem csupán a szomszédos országokból, hanem az Ázsiából érkező vendégmunkásokra.
Szerző(k): Drávucz PéterAz Economx balatoni tapasztalatai szerint eddig nem igazán beszélhetünk brutális áremelkedésről, sőt, a vendéglátósok közül többen is hangsúlyozták, olyan étel-ital is akad, amely még a tavalyi árakon kapható. A turisztikai szakértő az Economxnak elmondta: összességében nem számít az inflációt meghaladó emelkedésre.
Szerző(k): Drávucz PéterA Magyar Turisztikai Ügynökség szerint rekordév lehet 2024 az első negyedéves számok alapján
Szerző(k): EconomxKiderül, mennyit, hogy és mikor fizetnek borravalóként a magyarok a vendéglátóhelyeken.
Szerző(k): K. O.Borzasztó órákon vagyunk túl – közölte a Hotel Silvanus a drámai szállodatűz után.
Szerző(k): S. A. S.A vendéglátósok nem vallottak be annyi jattot, mint amennyire a kormány előzetesen számított.
Szerző(k): Economx