A globálisan több mint 22 ezer éttermet, 10 ezer ételt és közel 6 ezer helyi alapanyagot bemutató portál, a Taste Atlas összeállította a legnépszerűbb magyar fogások listáját.
Szerző(k): Gulyas ÁbelA borravalót ne keverjük a szervizdíjjal – mondta az Economxnak Zsidai Roy, aki szerint az alkalmazott munkaerő hitelképességét és normális életszínvonalát csak ezzel a módszerrel lehet biztosítani. A Zsidai Group tulajdonosával a hazai vendéglátóipar nehézségeiről, a munkaerő kivándorlásáról, az inflációról és a külföldi vendégek hiányáról beszélgettünk.
Szerző(k): Kreivich OrsolyaAz éttermek még mindig várják vissza a vendégeket, de addig is muszáj foglalkozniuk a környezetvédelemmel és a pocsékolással.
Szerző(k): Kreivich OrsolyaA Magyar Vendéglátók Ipartestülete szerint a hazai vendéglátás munkaerőhiány gondjai miatt óriási szükség van a külföldről, és nem csupán a szomszédos országokból, hanem az Ázsiából érkező vendégmunkásokra.
Szerző(k): Drávucz PéterAz Economx balatoni tapasztalatai szerint eddig nem igazán beszélhetünk brutális áremelkedésről, sőt, a vendéglátósok közül többen is hangsúlyozták, olyan étel-ital is akad, amely még a tavalyi árakon kapható. A turisztikai szakértő az Economxnak elmondta: összességében nem számít az inflációt meghaladó emelkedésre.
Szerző(k): Drávucz PéterA vendéglátósok nem vallottak be annyi jattot, mint amennyire a kormány előzetesen számított.
Szerző(k): EconomxA hoteliparban megdöbbentő sztorik keringenek arról, mi mindent eltulajdonítanak a turisták.
Szerző(k): EconomxEgyre több a lakossági panasz az egyik szórakozóhelyre.
Szerző(k): Sánta AndrásSzájüreg- és gégesérülésekkel fordultak orvoshoz a fogyasztók, a Coca Cola egy időre minden alkoholmentes italát leszedi a polcokról.
Szerző(k): Economx