Az éttermek még mindig várják vissza a vendégeket, de addig is muszáj foglalkozniuk a környezetvédelemmel és a pocsékolással.
Szerző(k): Kreivich OrsolyaA Magyar Vendéglátók Ipartestülete szerint a hazai vendéglátás munkaerőhiány gondjai miatt óriási szükség van a külföldről, és nem csupán a szomszédos országokból, hanem az Ázsiából érkező vendégmunkásokra.
Szerző(k): Drávucz PéterKét évvel a koronavírus-járvány nyomán bekövetkezett turisztikai összeomlás után ismét megjött az emberek utazási kedve. Idén a magyarok több mint harmada tervezi, hogy útnak indul kikapcsolódni.
Szerző(k): Sánta AndrásAz amerikai gyorsétteremlánc jelentős összeget fektet a jövőben a digitális marketingbe.
Szerző(k): Kiffer AnnaKiderül, mennyit, hogy és mikor fizetnek borravalóként a magyarok a vendéglátóhelyeken.
Szerző(k): K. O.Az érettségi időszak nyitányát jelző középiskolai ballagás a diákok és a szülők számára egyaránt fontos ünnepi esemény. Nem sokkal a szalagavató bál után ilyenkor ismét kinyílnak a bukszák és megkezdődik a költekezés, hogy a virágboltosok, lufiárusok és az éttermek is kivegyék részüket a nagy közös örömből.
Szerző(k): S. A. S.Az Egyesült Államokban a légitársaságok és az Uberhez hasonló utazásmegosztó vállalkozások után egyre több étterem és élelmiszerbolt is kacérkodik a dinamikus árazás bevezetésével. Innentől kezdve az, hogy mennyiből tudjuk megoldani az étkezést a napszak és az aktuális forgalom mellett, a személyes adatainkon múlik majd.
Szerző(k): Vermes ÁdámA Nébih 50 kg nem nyomon követhető, és lejárt fogyaszthatósági idejű élelmiszer azonnali hatályú forgalomból való kivonása mellett döntött.
Szerző(k): EconomxÓriási a munkaerőhiány a vendéglátásban, rengeteg pultos és felszolgáló állás üres a fővárosban. Egy-egy hotelben a havi bér meghaladja a 500 ezer forintot is.
Szerző(k): K. R.