étterem

03.
19.
17:49
Nagyon sok étterem csatlakozik a Netpincérhez

Nagyon sok étterem csatlakozik a Netpincérhez

Jelentősen megnőtt a NetPincérhez csatlakozó éttermek száma, akoronavírus-járvány miatt hozott intézkedések: a vendéglátóhelyekre vonatkozó nyitvatartási korlátozások, a vendégszám csökkenése száma miatt az elmúlt egy hétben mintegy 500 új étterem kereste fel csatlakozási szándékkal a vállalatot - közölte az online megrendelés alapján ételkiszállítással foglalkozó társaság az MTI-vel.

Szerző(k): Szász Péter
03.
14.
17:49
Bezár Budapest egyik legnevesebb étterme a járvány miatt

Bezár Budapest egyik legnevesebb étterme a járvány miatt

A Textúra a Michelin-csillagos Borkonyha kistestvére bezár a koronavírus-járvány miatt.

Szerző(k): Szabó Dániel
02.
24.
21:44
Megválasztották az év éttermét

Megválasztották az év éttermét

Ismét a Széll Tamás és Szulló Szabina által vezetett Stand fine dining étterem kapta a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat a hétfőn Budapesten megrendezett gálán

Szerző(k): Szepesi Anita
02.
06.
15:11
Új étkezdelánc terjeszkedik Budapesten

Új étkezdelánc terjeszkedik Budapesten

Kantin márkanéven új, prémium irodai étteremhálózat kiépítésébe kezd a Pomodoro egyik tulajdonosa az Albatros Catering és a Pastel étterem tulajdonosával - írja a Portfolio.

Szerző(k): Szabó Dániel
02.
03.
10:35
Rub&Roll: Ízkavalkád a belvárosban - kinyílik a barbecue-univerzum

Rub&Roll: Ízkavalkád a belvárosban - kinyílik a barbecue-univerzum

Rub&Roll Barbecue néven működik mostantól a korábban Budapest Barbecue Companyként ismert Szent István körúti étterem, a barbecue-ételek fellegvára. Nem csak névváltásról van szó, hanem zseniális omlós és rendkívül összetett ízvilágú ételeket kínáló étterem csapata szeretné létrehozni a magyarországi barbecue-közösséget.

Szerző(k): Csernátony Csaba
01.
28.
14:17
Otthagyja a Gundel éttermet az ügyvezető

Otthagyja a Gundel éttermet az ügyvezető

Polyák Norbertet nevezték ki a Gundel Kft. ügyvezető igazgatójának. Peter Knoll, aki eddig a Hilton Budapest és a Gundel igazgatója is volt, a jövőben szállodaigazgatói feladataira koncentrál - írja a turizmus.com.

Szerző(k): Szász Péter
01.
24.
06:35
Igazán jól megy a cseheknek

Igazán jól megy a cseheknek

A csehek többet költenek el vendéglőkben, mint a környezetükben lévő országok többségének lakói. Valójában csak osztrákok élnek náluk jobban ebből a szempontból.

Szerző(k): Barabás Júlia
01.
23.
18:16
Nagyon fájt az éttermeknek, de katonásan fizették a különadót

Nagyon fájt az éttermeknek, de katonásan fizették a különadót

A tervezettnél 11,4 milliárd forinttal több folyt be tavaly a költségvetésbe az éttermektől a kormány által a közelmúltban bevezetett különadóból. Idén már a szállásadók is fizethetik.

Szerző(k): Vég Márton
01.
21.
18:26
Így rendelnek ételt a magyarok

Így rendelnek ételt a magyarok

A gírosz és a pizza a legnépszerűbb a magyaroknál, ha rendelésről van szó, de már nyitnak az olyan ételkülönlegességek felé is, mint a tibeti, a libanoni vagy a grúz konyha. A leggyorsabb rendelés 10 másodperc, a leghosszabb válogatás 2 óra volt - derül ki a Netpincér összeállításából.

Szerző(k): Szabó Dániel
01.
21.
09:31
Csótánytanyás pizzakiszállítóra csapott le a hatóság

Csótánytanyás pizzakiszállítóra csapott le a hatóság

A falakon, a padozaton, a hűtőben, a fali polcokon, a készételes edényeken és a kiszállításhoz használt dobozokon is jól láthatók voltak a rovarok egy Práter utcában üzemelő pizzás cégnél. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) azonnal felfüggesztette az intézmény tevékenységét, amely azóta javította a hiányosságokat.

Szerző(k): Szabó Dániel