Aki már járt két grillétteremben, biztosan tud vitatkozni arról, melyik a jobb – mondta Jonathan Bender, a Museum of BBQ alapítója a CNN Travelnek.
A kiállítás 392 négyzetméteres helyet foglal majd el Kansas Cityben, a Crown Center bevásárlóközpontban. A múzeum interaktív kiállításai a barbecue különböző régióit és stílusait mutatják be, miután a látogatók megismerkedhetnek a különböző húsokkal, fűszerekkel, szószokkal és elkészítési módokkal.
És természetesen az ajándékboltban szószokat, dörzsölőket és egyéb, grillezéssel kapcsolatos termékeket lehet megvásárolni. Jonathan Bender, a múzeum alapítója egyben író is, aki több mint 15 éve foglalkozik grillezéssel, korábban már készített dokumentumfilmet is a témában „Égett Legenda” címmel.
Kansas City több mint 100 helyi grillétteremnek és számos versenynek ad otthont, köztük a World Series of Barbecue-nak, amely október végén kezdődik.
A grillezésnek kultúrája van és ezt nem lehet letagadni. A barbecue autentikus és finom, évszázadok óta része az amerikai kultúrának is, amely összehozza az embereket egy közösség nagy pillanatainak megünneplésére – jelentette ki Bender.
Úgy érzi, összement az étel adagja, vagy más az íze? Nem képzelődik!
Csúnya játékba kezdtek a fogyasztókkal az élelmiszeripari cégek. Különösen a rágcsálnivalók gyártói váltak híressé arról, hogy ugyanazért az árért csökkentik a termékek adagját. De az is lehet, hogy titokban kicserélik az egyik összetevőt egy olcsóbbra. Itt vannak erről a részletek >>>Kövesse az Economx.hu-t!
Értesüljön időben a legfontosabb gazdasági és pénzügyi hírekről! Kövessen minket Facebookon, Instagramon vagy iratkozzon fel Google News és YouTube-csatornánkra!