Minden járat problémanetesen leszállt, de a fenyegetések miatt nem feltétlenül a tervezett repülőtéren, mert egyes járatokat át kellett irányítani máshova. Volt olyan járat, amelyet vadászgépeknek kellett kísérniük – jelentette vasárnap az indiai média.
Az indiai kormány csak fenyegetésekről beszél, pokolgépről nem volt szó a közleményeiben, de a sok estre válaszul Újdelhi és a polgári légiforgalmi hatóság azt ígéri, hogy szigorú intézkedéseket fognak bevezetni.

A Times of India című lap és a News 18 tévé jelentette, hogy múlt vasárnap óta nemzetközi járatokat érintő 70 pokolgépes fenyegetést kaptak főleg indiai légitársaságok, de mások is, köztük amerikaiak és egy új-zélandi.

Ezek közül az esetek közül 30 szombaton történt, a legnagyobb káoszt okozva. Eddig mindössze egy feltételezett fenyegetőt, egy kiskorút vettek őrizetbe, szerdán. Az Indian Express című lap értesülése szerint pedig az X közösségi oldalon letiltottak egy olyan névtelen fiókot, amelyről sok fenyegetés indult – jelentette az MTI.