Vasárnap, miután a ködfoltok felszállnak, derült, napos és száraz időre számíthatunk. A délkeleti és keleti szél élénkebbé válik, a hőmérséklet pedig 13 és 17 fok között mozog. Ideális idő valószínű kiránduláshoz, szabadtéri programokhoz.

Hétfőn a ködfoltok feloszlása után túlnyomóan derült, napos és száraz idő várható, helyenként kevés fátyolfelhővel. A délkeleti és keleti szél enyhén megélénkülhet, de nem lesz zavaró. A reggeli hűvös időben a hőmérséklet -3 és +6 fok között alakul, de napközben kellemes melegre számíthatunk, a csúcshőmérséklet 14 és 18 fok között várható. Igazán kellemes idő lesz szabadtéri programhoz vagy kiránduláshoz, a Köpönyeg alapján.

Kedden eleinte szintén napos és száraz időre számíthatunk, de a délután folyamán nyugat felől vékony fátyolfelhők is megjelenhetnek. A hőmérséklet csúcsértéke 15 és 20 fok között valószínű.

Szerdán, október 23-án változóan felhős időre van kilátás, időnként napos időszakokkal. Az északnyugati és északi területeken azonban több helyen erősebben felhős lesz az ég, és itt helyenként kisebb eső vagy zápor is előfordulhat. Hajnalban ködfoltok képződhetnek, amelyek később feloszlanak. Az északi és északkeleti szél sokfelé megélénkül. 17 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtökön a ködfoltok felszállása után változatos felhőzet és időnkénti napsütés ígérkezik. Csapadékra nem kell számítani. Az északkeleti, keleti szél több helyen élénkebbé válik. A hőmérséklet 14 és 18 fok között változik.