Négy új útvonalát jelentette be a Wizz Air, amely a 2024-2025-ös téli szezonban válik elérhetővé a budapesti bázis bővítésének és a 17. repülőgépnek köszönhetően. Októbertől kezdődően az utazni vágyók közvetlenül repülhetnek olyan desztinációkra, mint Genova, Girona, Marrákes, valamint decembertől Memmingen. 

Az új járatok mellett a Wizz Air olyan népszerű útvonalakon is növeli járatai gyakoriságát, mint Tel Aviv, Isztambul, Milánó, Berlin, Madrid, Eindhoven, Bázel, Athén, Dormund, Larnaca, Malaga, Birmingham és Galsgow.

A bővítésnek köszönhetően a téli szezonban a légitársaság budapesti kapacitása az előző év azonos időszakához képest több mint 30 százalékkal növekszik. Ennek eredményeképpen a Wizz Air piaci részesedése 41 százalékra nő, ezzel tovább erősítve a Wizz Air piacvezető szerepét Magyarországon. 

a légitársaság mostantól további 360 ezer ülőhellyel bővült, így az idei évben összesen közel 7 millió utast szállíthat Budapestre és Budapestről.

„Ennek a bővítésnek köszönhetően a Wizz Air a valaha volt legnagyobb légitársaságává nőtte ki magát Magyarországon a rendelkezésre álló helyek számának tekintetében. A folyamatos hálózatbővítés is azt bizonyítja, cégünk továbbra is elkötelezett a magyar piac iránt. Genova, Girona, Marrákes és Memmingen bevezetésével célunk változatlan maradt: minél több izgalmas desztinációt kínálni utasaink számára, méghozzá megfizethető áron” – mondta Valeria Bragarenco, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.