A MOHU Budapest Zrt. munkatársai az augusztus 20-i ünnephez kapcsolódó hosszú hétvégén is a már megszokott, az adott napi menetrend szerint szállítják el az időben kikészített háztartási és szelektív hulladékot Budapesten és egyes agglomerációs településeken - közölte a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt..

Szombaton a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok, valamint a lakossági szelektív hulladékgyűjtő-udvarok a szombati nyitvatartás szerint 8.00 és 16.30 között állnak a lakosok rendelkezésére.

Vasárnap a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok, valamint a XV., a XVI., a XVIII. és a XXII. kerületben lévő kiemelt forgalmú hulladékudvarok 8.00 és 16.30 között, hétfőn pedig 8.00 és 19.30 között tartanak nyitva.

Felhívták a figyelmet arra, hogy augusztus 20-án, kedden a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok és lakossági szelektív hulladékgyűjtő-udvarok zárva tartanak.

Rákészül a MÁV és a Volán az ünnepi hétvégére, változik a menetrend

A MÁV és a Volánbusz azt kéri, hogy mindenki tájékozódjon indulás előtt az ünnepnapi és hétvégi menetrendről, és ha lehet, előre váltsa meg a jegyét. Itt olvashat erről többet >>>