Idén eddig ketten örülhettek telitalálatos szelvényüknek, köztük volt az is, aki a játék történetének eddigi legnagyobb jackpotján, több mint 6,5 milliárd forintot nyert. Az elmúlt közel fél évben azonban csak a 4 találatosok száma nőtt az Ötöslottón. 

A halmozódás 22 hete alatt már több mint félszázan váltak milliomossá miután a megfelelő négy számot ikszelték be.

Ha ezen a héten lesz olyan szerencsés, aki telitalálatot ér el az Ötöslottón, annak a markát nem kevesebb, mint 4,385 milliárd forint üti.

Az Ötöslottó történetében az elmúlt 67 évben több mint 3500 sorsolás volt.

A jackpot összege 1999-ben lépte át az egymilliárdos határt, 2003-ban pedig az 5 milliárd forintot. 6 milliárd forint feletti főnyeremény (6,431 milliárd forint) először 2020-ban volt, 39 hét halmozódás után, ennél több pedig idén a 8. játékhéten: a február 24-i sorsoláson 6 523 768 955 forintot, a játék történetének eddigi legnagyobb nyereményét vihette haza egy szerencsés nyertes.

A nyeremény pontosan egy évig halmozódhat, és ha az utolsó sorsoláson sincs telitalálatos szelvény, akkor a főnyeremény a többi nyertes között kerül felosztásra, de erre a játék 67 éves története során még egyszer sem volt példa.

Brutál nyeremény a Szerencsejáték Zrt. új kaparósán

Minden idők legnagyobb nyerési esélyű sorsjegyét bocsátja ki a Szerencsejáték Zrt. A nemzeti lottótársaság legújabb terméke, a Sorsjegymánia a jelenleg elérhető sorsjegykínálatból a legnagyobb főnyereménnyel rendelkezik, 250 millió forinttal, és a legtöbb, összesen 16 játékkal. Erről itt olvashat többet >>>