Michael O’Leary, a Ryanair vezérigazgatója arról beszélt, hogy felülvizsgálhatják azt a korábbi döntésüket, miszerint nem értékesítik együtt a repülőjegyeket transzferrel és szállodai szobával együtt.

Nem zárnám ki egy üdülési részleg létrehozását. A csomagban értékesített termékeknek köszönhetően ésszerű módon érhetjük el, hogy magasabb viteldíjakat és hozamokat számítsunk fel

– mondta a vezérigazgató a The Telegraph brit lapnak.

A Ryanair addig azonban nem indítaná el az utazási csomagokkal foglalkozó részleget, amíg nem vette át a Boeingtől már korábban megrendelt 350 repülőgépet.

A vállalatvezető szerint ezek az új gépek lehetővé tennék a Ryanair számára, hogy dinamikusan növeljék a forgalmat anélkül, hogy eltérnének a meglévő üzleti modelltől.

Azt azonban O’Leary is elismerte, hogy az easyJet és a Jet2 az idén nyáron kialakított üdülési ágazatából rengeteget profitált.

2016-ban a Ryanair már bevezetett egy üdülési programot, azonban mindössze két hónappal később meg is szüntette a szolgáltatást.

Elképesztő szigorítást tervez a Ryanair főnöke

Michael O’Leary korlátozná az utasok italfogyasztását a repülőtereken, az utóbbi időszakban tapasztalható agresszív viselkedések miatt.