A Wizz Air elindítja „All You Can Fly” programját, amellyel

egy év alatt a Wizz Air 800 célállomást kínáló hálózatának számos járatára foglalhatnak jegyet kedvező áron az utasok évi 599 euróért.

A WIZZ All You Can Fly tagsági az első ilyen típusú program Európában és a Wizz Air az egyetlen légitársaság, amely ilyen sok járatot tesz elérhetővé alacsony áron. Az éves díjért cserébe

egy éven keresztül a Wizz Air teljes hálózatán 9,99 euróért foglalhatnak jegyet a tagok,

 ezzel kínálva elképesztő lehetőségeket és biztosítva, hogy akkor utazzanak, amikor csak szeretnének és mindezt alacsony jegyárak mellett tehessék.

A tagság egy utas számára 12 hónapig érvényes, és tökéletes választás a mindig legújabb kalandokat tervező gyakori utazóknak.

Az ügyfelek 72 órával az indulás időpontja előtt választhatnak a rendelkezésre álló úti célok közül.

A légitársaság most egyedi lehetőséget kínál az utasoknak: előértékesítési időszakban alacsonyabb áron, már 499 euróért kínál 10 ezer All You Can Fly tagságit augusztus 13. 10:00 óra és augusztus 15. 25:59 között. Az utasok 2024. szeptember 25-től foglalhatnak jegyet a Wizz Air hálózatában, amelyben 50 ország 200 városába repülhetnek 800 járaton.

Silvia Mosquera, a Wizz Air kereskedelmi vezérigazgató-helyettese azt mondta: „Nagyon örülünk, hogy elsőként vezethetjük be ezt az egyedülálló tagságot az európai utazók számára. A WIZZ All You Can Fly tagság több száz spontán utazási lehetőséget kínál majd az ügyfeleknek fix, alacsony árért, és szabadságot biztosít számukra, hogy akkor repüljenek, amikor nekik kényelmes. A kalandvágyó utazóktól kezdve a digitális nomádokig ez a tagság megkönnyíti a gyakran utazók életét, valamint segít nekik abban, hogy új helyeket, új embereket ismerjenek meg.”

A WIZZ All You Can Fly teljes ára 599 euró, így a gyakran utazóknak érdemes kihasználni az előértékesítési időszakban kínált 499 eurós árat.

A tagság az egyéb szolgáltatásokat, mint a poggyászfeladást, vagy ülőhelyválasztást nem tartalmazza, de a foglalás során a rendeléshez adható.

Az ülőhelyek elérhetősége a járat kihasználtsáságától függ, a tagsági díj fejében nem minden járaton lehet ülőhelyeket foglalni. Az ügyfelek 2024. szeptember 25-től foglalhatnak jegyeket a tagsággal.