Az első Pizza Hut 1958-ban nyílt meg az Egyesült Államokban Dan és Frank Carney ötlete alapján. A hálózat jelenleg már több mint 90 országban van jelen, így Magyarországon is. Sőt, a márka több hazai nagyvárosban, így Egerben, Nyíregyházán, Veszprémben, Sopronban, Székesfehérváron és Szolnokon tervez új éttermeket nyitni. Nemrég Pécsett adták át az újabb egységüket, ahol 35 munkahelyet is teremtettek.
A Pizza Hut klasszikus, beülős étteremként indult, amikor az alapító testvérek kitalálták, de folyamatosan alkalmazkodni kellett a kor igényeihez, ezért született meg korábban a Fast Casual Delivery, vagyis a gyorskiszolgálós szisztéma. Új pécsi franchise-éttermünkben pedig a régi stílust ötvözzük a 21. századi szokásokkal, hagyományos étterem került kialakításra, új digitális kiszolgálási rendszerrel, ami egyedülálló a cég éttermi portfóliójában – mondja Kozák Miklós, a Pizza Hut magyarországi igazgatója.
– mondja Kozák Miklós, a Pizza Hut magyarországi igazgatója.
Az igazgató az újítás előnyei közé sorolta, hogy a vendégeket egy hostess kíséri az asztalukhoz, onnantól maguk gazdálkodnak az idejükkel, akkor adják le a rendelést, akkor fizetnek, amikor szeretnének, eldönthetik, hogy igénybe veszik-e a felszolgálói szolgáltatást.
Ez a modern dine-in koncepció nemcsak Magyarországon, hanem világszinten is újdonságnak számít.
Az új modell kialakítás során arra törekedtek, hogy a modern dizájn és a klasszikus éttermi hangulat ötvözésével minden generációnak valódi élményt nyújtsanak. Az ételkínálat is kibővült: levesek, tészták, előételek, frissen sült desszertek, valamint csapolt sörök, limonádék és koktélok várják vendégeiket.
Kövesse az Economx.hu-t!
Értesüljön időben a legfontosabb gazdasági és pénzügyi hírekről! Kövessen minket Facebookon, Instagramon vagy iratkozzon fel Google News és YouTube-csatornánkra!