Tavaly nyáron érkezett az örömhír, hogy az ismét egymásra találó Jennifer Lopez és Ben Affleck közel egy évig tartó küzdelmes hajtóvadászata végre révbe ért, és megtalálták álmaik luxusotthonát.

Most azonban ismét a piacra került a 12 hálószobás, 24 fürdőszobás Beverly Hills-i álomkúria: a házaspár 68 millió dollárért árulja – írja a Business Insider.

Az elmúlt négy hónapban a legmagasabb színvonalon felújított ingatlan Beverly Hills egyik legexkluzívabb és legbiztonságosabb területén található. Az öthektáros hegyi birtokon lévő átépített és kibővített remekmű lélegzetelállító kilátást nyújt a környező hegyekre, miközben tökéletes nyugalmat biztosít lakóinak

olvasható az ingatlanhirdetésben.

Mindezeken túl amivel a luxusbirtok és a 38 ezer négyzetméteres megavilla még büszkélkedhet:

  • kosárpálya;
  • bokszring;
  • hatalmas medence;
  • saját bár;
  • 80 jármű számára kialakított saját parkolóval.

Jennifer Lopez korábban is közismert volt arról, hogy szereti a tágas otthonokat, amelyek lehetőséget biztosítanak a fényűző vendéglátáshoz. Négyezer négyzetméteres New York-i lakását annak idején azért adta el, mert az túl kicsi volt a család és a barátok fogadásához.

A házaspár otthonának piacra bocsátása ismét felélesztette a válásról szóló híreszteléseket, miszerint Jennifer Lopez és Ben Affleck valójában már nem is alkotnak egy párt. Az énekesnő és a színész 2002 végén egyszer már eljegyezték egymást, ám két évvel később felbontották az eljegyzést. Ám húsz évvel később ismét egymásra találtak, és 2022 júliusában Las Vegasban összeházasodtak.