Joe Biden kijelentette, hiba volt nemrégiben célkeresztről beszélnie Donald Trumppal kapcsolatban. Hozzátette, hogy a múlt hét elején használt kifejezéssel arra szerette volna felhívni a figyelmet, hogy szoros figyelemmel kell követni Trump cselekedeteit.

Elismerte, hogy hiba volt kimondani ezt a szót.

Biden azt is kijelentette, biztonságban érzi magát az elnökök testi épségére felügyelő titkosszolgálat védelmében dacára annak, hogy a Donald Trump elleni merénylet miatt a testületet több bírálat is érte.

A 81 éves elnök azt is megerősítette, hogy nem száll ki az idei választásokra az elnökjelölti versenyből, szeptemberben pedig mindenképpen megtartják a következő elnökjelölti vitát Trumppal.

Donald Trump volt elnök hétfő este, a republikánus párt elnökjelöltet választó ülésén jelent meg először nyilvánosan azóta, hogy szombaton merényletet követtek el ellene. A volt elnök várhatóan csütörtöki beszédében fogadja el hivatalosan az elnökjelöltséget.

Lányát és feleségét védte a Trump elleni merénylet ártatlan áldozata

Az 50 éves Corey Comperatore hősként halt meg. Buffalo Township nyugalmazott tűzoltóparancsnoka az exelnök mögött ült, amikor a merénylő tüzet nyitott rájuk.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább→