Mától kezdve 899 forint helyett már havi 1900 forintot kell fizetniük a videómegosztó felhasználóinak. Az Amazon azzal indokolta a változást, hogy csak így tudják biztosítani a szolgáltatás folyamatos fejlesztését és bővítését – írja a napidroid.hu. A többi szolgáltatót követve tehát a Prime is beállt a sorba.

Az árváltozás az korábbi előfizetők esetében 2024. október 4. után lép életbe. Ebben az esetben természetesen még van lehetőség a díjemelés előtt lemondani az előfizetést, ha a felhasználó nem értene egyet az új feltételekkel. 

Az Amazon  Prime Video már bővítette az elérhető Amazon Original sorozatok számát, és továbbra is több száz filmmel és sorozattal növelik könyvtárukat. Eddig leginkább azzal tűnt ki hazánkban, hogy nagyon olcsón, mindössze 899 Ft-os havidíjért lehetett előfizetni rá. Nyilván ezért nem kaptunk olyan sok tartalmat, mint amit például a Netflix kínál, de azért elég jó exkluzív filmjei és sorozatai vannak, elég csak a The Boys-ra, a Fallout-ra vagy az Invincible-re gondolni - írja a portál. 

Jelenleg a streaming-modell egyik legnagyobb kihívása, hogy az előfizetések bármikor lemondhatóak, majd bármiféle nehézség nélkül újra aktiválhatóak. Ezekkel az egyszerű feltételekkel kihívás megtartani a felhasználókat.

Mickey egér inflálódik: még drágább lesz a Disney+

Október közepétől a szolgáltatás lényegében a duplájára drágul a 2019-es induláshoz képest.
Bővebben--->