Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyre tenni, gondolkozni, változtatni, de legfőképpen tanulni tovább és fejlődni – írta vasárnap délután Azahriah népszerű videós közösségi oldalán. 

Nem tudom, mikor találkozunk legközelebb, de biztosan érzem, hogy az a jelenés nagyobb lesz, mint bármi eddig. Hálásan köszönöm azt elmúlt 3 év pörgést

– folytatta Baukó Attila, művésznevén Azahriah.

A búcsú a rajongók szerencséjére nem végleges. November végén ugyanis már érkezik az énekesről szóló, illetve a Puskás Arénáról  készült koncertfilm. Emellett még javában zajlik az európai turné is, ám mindenesetre utána egy kis szünet következik a fiatal művész zenei karrierjében.

Rajongóinak azt üzente Azahriah, hogy nagyon vigyázzanak magukra, keressék a saját útjukat és minden erejükkel a fejlődésen legyenek, illetve szeretettél és megértéssel álljanak embertársaikhoz. 

Már nem tudja mire költeni a pénzét

Májusi tripla koncertjét végül 2 milliárd forintos bevétellel zárta az énekes, amelyhez persze még tartozik egy 1,4 milliárd forintos nettó kiadás is, de a közel 600 milliós nyereség elkönyvelhető.

Azahriah azonban nem állt meg az arénás koncertek után, nyáron több olyan fesztiválon is előadta legnépszerűbb számait mint, a Campus -, a Sziget -, a Strand - , illetve az Efott, de többek között a veszprémi Gyárkertben és a siófoki Plázson is láthatták rajongói a színpadon. 

Szeptembertől európai turnéra is indult az énekes. A 11 külföldi  koncertje közül kettőre már az összes jegy elkelt, ám a többi helyszínen is általában már csak a belépők 10-20 százaléka elérhető. Az árak jellemzően 16-18 ezer forint között mozognak. 

Ezen felül az Azahriah tulajdonában lévő és ügyvezetése alatt álló cég, a Geminia Kft. 304 millió forintos bevétellel és 241 milliós adózott eredménnyel zárta az évet a 2023-as pénzügyi beszámoló szerint. 

A kiegészítő dokumentum szerint a 2023. üzleti évben keletkezett 241 milliós adózott eredmény felhasználására vonatkozóan 188 millió forint osztalékot hagytak jóvá.

A beszámoló megjelenésekor Azahriah úgy fogalmazott, hogy már olyan összegekről beszél, amire nem is találna annyi impulzust, hogy elköltse. Maximum, ha szerencsejátékozna, vagy valamilyen végtelen pénznyelőbe találná meg saját élvezetét.

A jól kereső Krúbinak fogalma sincs, mennyit keres

Összesen 18 helyről származik a zenésznek bevétele, ám azt Krúbi pontosan nem tudja megmondani, hogy mindezek együttesen mennyi jövedelmet jelentenek.
Bővebben--->