Jákob Zoltán kénytelen volt változtatni az utazásai szokásain a Luxoya bevezetése miatt. Amíg ez a brand nem indult el, addig minden hónapban elutazott hét-tíz napra valamilyen egzotikus helyre. A bevezetés miatt ezen a nyáron inkább a Balatonon volt, vagy a közeli országokban.

A milliárdos üzletember minden hétfőn és csütörtökön benn van a Soroksári úton, ahol van egy nagy raktár- és irodaépületük. Kedden és szerdán meg home office-ban dolgozik. Amikor elutazik, akkor a beach office-ba helyezi magát. A közösségi média oldalait, a saját tartalmait önmaga kezeli – mondta a Forbes-nak adott interjúban.

A szerelmi remény kabalája

A Forbes celeblistáján 14. helyen végzett üzletember nem tartja magát celebnek. Tizenkét cégből álló cégbirodalma van, többmilliárd forintos árbevétellel. A Nagy Ő-ben való szereplése nem volt magától értetődő, de hozzá alakították a műsort és önmagát tudta adni.

Legalább látták az emberek, hogy mennyire szeretem és tisztelem a nőket, és jobban bánok velük, mint sokan mások. Egyszer egy egyetemi buliba levitték a makettemet, amit a Nagy Ő-ben csináltak rólam, azzal, hogy én adom a reményt a szerelemre.

Jákob Zoltán nem aprózza el az adakozást sem: „havi tízmilliót elköltök. Peti járja az országot és ahol tudunk, segítünk. Egyszeri és hosszabb távú segítséget is próbálunk nyújtani. Nagybevásárlást viszünk és pénzadományt borítékban.”