Az idei évben az érmek száma mellett arra is lehetett fogadni a Tippmixen, hogy hányadik helyen zár az éremtáblázaton a magyar küldöttség. Azok jártak a legjobban, akik a 11. és a 15. hely közé tippeltek, ők 1,80-as nyereményszorzónak örülhettek – írja közleményében a Szerencsejáték Zrt.

Azt írják, nagyon népszerűek voltak az olimpia alatt fogadók körében a csapatsportágak magyar érdekeltségű eseményei, köztük is kimagaslottak a női-, és a férfi kézilabda-válogatott mérkőzései. A női kézilabda-csapat Svédország elleni negyeddöntőjét a beérkezett fogadások 27 százaléka tippelte döntetlenre, a helyes tippekhez akár 11,50-es szorzó is társulhatott. A tippelők 58 százaléka vélte úgy, hogy a férfi csapat nem lép tovább a csoportkörből.

A nagy meglepetésre taekwondóban aranyérmet szerző Márton Viviana sikerére 100,00-s odds mellett tettek le fogadásokat, így többen is akadtak, akik 20 ezer forintos tétre két millió forintot nyertek a Tippmixen, de még az ezer forintos tét is 100 ezer forintos nyereményt jelentett.

Egy budapesti játékos 8 500 forintos tét mellett több mint 3,8 millió forintos nyereményt jegyzett 4/9-es kombinációs tippsorával a mindössze 18 éves olimpiai bajnok sikere okán.

Megpörgette a sportfogadásokat a foci-Eb

Óriási volt az érdeklődés a Tippmixen és a Tippmixprón a németországi labdarúgó Európa-bajnokság meccsei iránt.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább.