A legújabb ferihegyi szálloda a WING fejlesztésében a Budapest Airporttal együttműködésben valósul meg a SWIETELSKY Magyarország szerkezetépítési munkájával.

A TRIBE Budapest Airport Hotel egy újabb terminálkapcsolatú szálloda a reptérrel, amely már elérte szerkezetkész állapotát – írja a Magyar Építők

A 2. Terminál bejáratától sétatávolságra épülő új négycsillagos hotel 2025 második negyedévében nyitja meg kapuit, és a 2018-ban átadott háromcsillagos ibis Styles Budapest Airport Hotellel közvetlen összeköttetésben fog működni.

Az épülő TRIBE Budapest Airport Hotel számokban: 

  • 8000 négyzetméter alapterület;
  • 167 szoba;
  • 150 fős konferenciaterem;
  • két tárgyaló, egy fitneszterem, valamint a legfelső emeleten egy skybar.
Büszkék vagyunk rá, hogy cégcsoportunk a második fejlesztését végzi a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, az újabb terminálkapcsolatú szálloda pedig magas minőségben tudja majd kielégíteni a repülőtér mellett megszállni kívánó vendégek igényeit. (...)  Az új létesítmény tovább bővíti majd a repülőtéri szolgáltatási infrastruktúrát, cégcsoportunk pedig belép azon ingatlanfejlesztő vállalatok szűk klubjába, amelyek már legalább 1 000 szállodai szobát adtak át itthon

– mondta el Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója.

Megvan a dátum, hogy mikor nyit újra a reptér

Debrecen polgárnestere a közösségi oldalára kitett posztjában azt írta, a hét második felében a repülőtéren újraindulhat a forgalom.

A részletekről ITT írtunk bővebben.