Az egészségügyi dolgozók számára különösen megterhelő volt a pandémia időszaka, a Gránit Bank egy új, 0 forintos számlacsomaggal fejezi ki a köszönetét nekik. A június 1-jén bevezetett Hős számlacsomag fogadtatása rendkívül pozitív, természetesen egyéni érdeklődők is szép számban keresik fel a bankot, ugyanakkor több egészségügyi dolgozói csoportot tömörítő szervezettel is elindultak az egyeztetések. Ilyen például a több mint 7000 tagot számláló Magyar Gyógyszerészi Kamara.

„Ez a számlacsomag lehetővé teszi, hogy a közforgalomban és a klinikákon dolgozó gyógyszerészek és asszisztensek minimalizálják a pénzügyi költségeiket, mindezt úgy, hogy minden tranzakció során – legyen az bankkártyás fizetés, átutalás, vagy csoportos beszedés - megtapasztalhatják azt az elismerést, amit a Gránit Bank szeretne kifejezni irányukba.” - mondta Torma Ádám, a szervezet alelnöke. 

A számlacsomag, és az ahhoz tartozó kedvezményrendszer akár egy életre szól – nincsenek rejtett költségek, utólagos díjtétel-módosítások. „A Gránit Hős számlacsomagot azért hoztuk létre, mert szerettünk volna hangot adni az egészségügyi dolgozók felé érzett elismerésünknek, a köszönetünknek, olyan módon, ami valóban kézzelfogható könnyebbséget jelent a családok életében.” - tette hozzá Hegedüs Éva, a bank elnök-vezérigazgatója.