Az ESG és Vállalati kapcsolatokért felelős vezetőnek Szemerédi Dóra Dianát, míg az Innovációs Központ vezetőjének Pálvölgyi Patrikot nevezte ki a vállalat.

Szemerédi Dóra Diána július 1-től tölti be a posztot, amivel korábbi felelősségi körei mellett felel a szakmai, intézményi és civil kapcsolatépítési feladatokért, ezzel együtt pedig a kommunikációs osztály irányítását is átvette – írja a Gránit Pólus közleményében.

A vállalat közölte azt is, hogy a jövő technológiáinak integrálására egy külön Innovációs Központot hozott létre, amelynek a feladatai közé az üzleti folyamatok optimalizálása, a digitális transzformáció támogatása, valamint az adatelemzés révén nyert információk hatékony felhasználása fognak tartozni.

A részleg fő feladatai közé vonják a mesterséges intelligencia integrálását a digitális folyamatokba, az adatvagyon gazdálkodást, a digitális projektek menedzsmentjét, valamint a képzést és a tudásmegosztást.

Ezen központ vezetésére Pálvölgyi Patrik kapott megbízást, aki korábban üzleti elemzőként, azt követően pedig szenior Business Intelligence elemzőként erősítette a vállalatot – írják.

Jön az előfizetéses pláza? - Ebben látja a jövőt a piac

Öldöklő verseny zajlik a piacon a hatalmas kínálat közepette azért, hogy megnyerjék, valamint megtartsák az ügyfeleket. Nincs ez másként a plázák esetében sem. Egyre égetőbb kérdés, hogy az átalakuló digitális világban hogyan maradnak talpon a nagyobb kereskedelmi központok.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább.