Július 1-től Éry Gábort nevezték ki az Ericsson Magyarország vezérigazgatójának. Éry Gábor a vezérigazgatói pozícióban Ali Shahot váltja, aki 2011-ben csatlakozott az Ericsson Magyarországhoz és a továbbiakban a közép-európai üzleti egység műszaki igazgatójaként folytatja tevékenységét.

Éry Gábor az elmúlt közel 22 év alatt nemcsak Magyarországon, hanem számos országban töltött be vezető pozíciókat az értékesítés területén, így a stockholmi anyavállalatnál eltöltött évei mellett Közel-Keleten, az észak-afrikai országokban és Oroszországban.

Az Ericsson Magyarország megújítja az igazgatósági és felügyelő bizottsági testületeket is, amelyekben Éry Gábor az igazgatóság, Thomas Jul a felügyelő bizottság elnöki pozícióját tölti be. Thomas Jul 20 éves, a világ számos pontján szerzett vezetői tapasztalattal rendelkezik az IT és telekommunikáció területén. Az Ericsson közép-európai üzleti egységének  vezetőjeként látja el a hazai Ericsson felügyelő bizottságának elnöki funkcióját.

Az 1700 főt foglalkoztató Ericsson Magyarország az ország legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással, szoftver- és hardverfejlesztéssel foglalkozó vállalata.