A jelentős mennyiségű antioxidánst tartalmazó őrleményből elsőként Szlovákiába és Szlovéniába szállítottak és folyamatban van a szerbiai értékesítés engedélyezése is. Másfél évi előkészítő munka után Kanadától is megkapta a beviteli engedélyt a magyar termék. A szakemberek nemcsak a terméket, hanem az üzemet, az őrlési technológiát is minősítették. Így szerzett jogot a Transmissió a termelésre, a kiszerelésre, a címkézésre, illetve a kanadai exportra. Jelenleg termékforgalmazót keresnek az észak-amerikai piacon. A magyar cég törekvése, hogy partnerein keresztül minél több európai országba eljusson mikroőrleménye. A Transmissió 2009 óta készíti táplálékkiegészítőként mikroőrleményt, kizárólag kékszőlő-magból. Villányi és egri borosgazdáktól szerzi be az alapanyagot. A hazai élelmiszeripar is "felfedezte" a kedvező élettani hatásait: egyebek között tésztát és csokoládét dúsítanak vele. A cég újabban étolajat is előállít belőle.