Az MNB gyanúja szerint 150 milliárd forint értékben adtak ki fiktív kötvényeket a Quaestor cégcsoportnál. A vezérigazgató váltással könnyen lehet, hogy Orgován Bélának kell elvinnie a balhét a Quaestor-cégek körüli csalásokért. Amennyiben például iratok tűntek el az utóbbi hetekben, akkor ez már az ő felelőssége lesz. Orgován Béla előtt Tarsoly Csaba (képünkön) , illetve Tarsoly felesége és édesapja vezették a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt.-t, ám ők mostanra kikerültek a cég irányításából - tudósít riportjában a 444.hu.

Orgován Béláról a falujában senki sem hiszi el, hogy vezérigazgató lett. A 38 éves Orgován Béla Tápióságon, egy 2500 lelkes Pest megyei faluban él. Háza szerény, amikor kedd délelőtt keresték, a kopogtatásra és csengetésre senki sem reagált.

Orgován Béláról a falubeliek nehezen hiszik, hogy vezérigazgató lett egy százmilliárdokat kezelő pénzügyi cégnél. Eddigi életében jórészt munkanélküli volt, van aki szerint a nyolc általánost sem fejezte be, de abban mindenki biztos volt, hogy középfokú végzettsége nincs - további részletek itt.