2013-tól az SMR Automotive Mirror Technology Hungary Bt. mosonmagyaróvári gyárában készülnek a Porsche korábban Cajun, új nevén Macan visszapillantó tükrei - nyilatkozta az Autopro.hu szakportálnak Tibori Pál Levente vezérigazgató, aki elmondta azt is, a tükröt a cég mérnökei tervezik. A cég Stuttgartba és Lipcsébe szállít majd közvetlenül, a Cajun gyártása 2013-ban kezdődik. A tükör jelenleg a tervezés fázisában van, a Porsche mérnökeivel folyamatosak a konzultációk - közölte.

A társaság jelenleg is beszállít autógyáraknak. Mosonszolnokon az Audinak, a Volkswagennek, a Kiának, az Opelnek és a Suzukinak gyárt tükröket, az új mosonmagyaróvári gyárban pedig a BMW 3-ashoz valamint a Mercedes A és B osztályhoz készülnek a tükrök. Belső visszapillantó tükrök is készülnek itt, valamint a Mercedes Maybach típusához ugyancsak itt gyártanak tükröket.

Az indiai cégcsoporthoz tartozó magyar egység 2011-ben 200 millió eurós árbevételt ért el, jelenleg 1700-an dolgoznak kötelékében. A társaság körülbelül kétszáz beszállítóval dolgozik, ebből kilencven magyar.