A sportesemények idején már látható annak az árverésnek a kiállítása, amelyet szeptember 3-án tartanak Londonhoz köthető műalkotásokból, relikviákból, köztük olimpiai memorabiliákból. A tételek többségét tízezer font alatt indítják, de akadnak százezres magasságú árak is.

Az olimpiai tárgyak között van egy aranyérem, amelyet az 1908-as londoni olimpián akasztottak a nyolcpárevezős verseny egyik győztesének a nyakába (5-7 ezer fontos becsléssel), de akad relikvia a negyven évvel későbbi, ugyancsak a brit fővárosban megrendezett játékokról: egy akkori alumíniumfáklyáért 2-3 ezer fontot várnak. A sportokért nem rajongó gyűjtők Londonhoz kötődő emblematikus személyiségek portréit is megszerezhetik: ilyen Terry O'Neill 2008-as fotója Amy Winehouse-ról vagy ugyancsak tőle egy 1963-as kép a Beatles együttesről, mindkettő 5-6 ezer fonton kezdi a licitet. Mick Jagger 1963-as portréja 3500-4500 fonton indul. A legtöbb London-tétel azonban festmény vagy grafika, közülük a legdrágább brit John Atkinson Grimshaw két, egyenként 150-200 ezer fontra becsült esti látképe a XIX. század végéről, a Southwark Bridge-dzsel és a Szent Pál-katedrálissal.

Az egész aukció legmagasabbra árazott tétele a Piccadilly Circus Erosz-szobrának életnagyságú alumínium replikája: az eredeti öntvényről 1987-ben készült másolatot 150-250 ezer fontra tartják. Ennek töredékéért kínálnak egy igazi londoni emeletes buszt, az 1966-ban regisztrált 72 üléses jármű már 20-30 ezer fontért elvihető. Akinek a ruhák testesítik meg a London-érzést, annak Margaret Thatchert is el kell fogadnia, ezt a szegmenst ugyanis az ő egykori kosztümjei uralják, egyenként 1000-1500 fontos árakon.